Jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


Medieproduktion nu, jag älskar sal 320♥


Finfint

          





Lysande Sickan!

Hmm inget Idol ikväll, bonde söker fru..? Egentligen borde jag skriva om hur man håller sig mätt längst när man är ute i naturen, låter inte så svårt :D Ta med massa mat! Nu ska jag nog göra det, framför bonde söker fru kanske

Hm det kan kanske bli bra


Jag gråter bara i regnet

HAHAHA min nya design är helt ärligt rätt ful, men spela roll nu har jag offrat lite av min dyrbara sjuktid till att göra den. Då kan den få vara kvar :)



Nu har denna låt kommit ut på Spotify (y) den är söt tycker jag

Myselipys

I Onsdags var jag i stan med Randi och fikade, det var jätte mysigt! Satt på espresso house i flera timmar. Torsdag-Fredag var jag i/på (?!) Fiskeboda med alla ettor från min skola, mys där också. I Fredags var jag på bio med  pojkvännen, 2 månader. Jag älskar dig♥ Såklart var det mysigt. Igår kväll var vi tjejer ute och åt. Även fast "vårt tjejgäng är en fet jävla diktatur där alla är diktatorer" så var det mys. Massa mys helt enkelt :D
Bilder från igår kväll kommer snart, måste bara ladda över dem först...



Bilder från lillekameran.

FINNS INGA VINNARE I LEKAR FÖR TVÅ


Inte awesome alls.......

Mitt premium är sluuut! :'((( Kom på det i morse när det plötsligt inte funkade att lyssna på mobilen..

Awesomeness

Helgen har varit topenkalasbra! Först sång med Randi, älskar att den har börjat igen, på kvällen Håkan (!!!!) behöver kanske inte säga hur bra det var, efter det sov Ylva hos mig och det var myys. Lördagen och Söndagen spenderades med finaste pojkvänen och jag avslutade helgen med en longboard tur med Ida i regnet. Kan det bli mycket bättre?


Hurra

Mår bättre idag, kände att jag var tvungen att gå till skolan. 4 timmar media produktion, yeey inget jag vill missa! När jag kommer hem ska jag kolla på film för det är MYS.


Sunes sommar är cool


About you now

Hittills har helgen varit rätt seg, feber är inte vad man önskar sig :( Igårkväll var jag lite halvdöd, tittade på Doobidoo med mamma, var sugen på ylvas morrmors fiskgratäng och åt äpplen. Idag har inte varit mycket bättre, förutom att jag kan känna lite mer smak! (godis heheh) 





Mitt ljus i mörket


18/10-2009 - 3/9-2011 Tack för allt ♥

RSS 2.0